15 Ağustos 2013 Perşembe

İSLAM’A HEDİYE DEVRİMLERE REDDİYE !!..

Bugün bir kez daha anladım ki, İslamsız devlet mümkün olmayacağı gibi devletsiz İslam o şiddetle mümkün değildir… İslam ki bireyin secdedeki alnına ait bir toz değildir çünkü.
İslam cihad tufanında tozun dumana karıştığı bir anda son nefes ile indirmektir Hakk rızası için Halk ile zülfikarı Allahın tüm varlık şuurunu idrak etmemize karşın yok gibi yaşatan emperyalist ve bizatihi kefere düzenin boynuna.
Ve aynı mücadele aşkı ile esir Türk coğrafyasının istiklal kandilini yakarak mazlum milletlere payitaht istanbuldan hüküm verebilmektir. Yoksa son halife ve hatta son Türk kağanın bu kandilin yakılması için düştüğü batı cehenneminin yangınından bir kıvılcımı getirip Ankara ortasında yakmak olamaz.

Bizim Kurtuluş Savaşından sonra gerçekten düşmandan kurtulduk zannı ile gerek siyaseten ve gerekse toplumsal açıdan şu an dahi kimsenin anlamadığı devrimlere harcanacak olan zaman Türk Dünyası ile irtibatın arttırılması için harcanmış olsa şimdi çok farklı bir Türkiye olacaktı.Ne içindi bu devrimler ? Muasır medeniyetler için lafının arkasındaki türlü cinayetin ve İslama ihanet içeren bugün vesikalanmış birer Batıcılık hayranlığının birer tezahürüdür. Dikkat edelim ki batı hayranlığı değil batıcılık hayranlığı diyorum çünkü İttihat Terakkinin her yerde batı nizamını yerleştirmek isteyen M.Esat Bozkurt zihniyetli bir devrimciler kadrosu memleketin topyekün Hristıyan dinine geçmesi ile Batıcılığın tamam olacağını yani medeni olacağını düşünüyordu.Bu düşüncenin ise eylem mantığını başta M.Kemal Atatürk ve İsmet İnönü kadrosu başarıya ulaştırmak için türlü çaba harcamışlardır. Şimdi laisizm hayranı bir çok ‘’yiğit’’ arkadaş gerek şahşen gerekse türlü zerrecikten oluşan sözde fikir içeren aslında solucanın dahi idrak hafsalasından geçirmeye ar edeceği düşüncelerini sıralayacaktır. Adımızı çıkaracaklardır beynelmilel İslamcıdan hain ve oportünist kelp maneviyatına has birey olduğuma falan filan.

Evet Anadolu toprağı camilerden çıkarılan son Kelime-i Tevhid sancaklarının altında ALLAH ALLAH denilerek kurtarılmış ve hatta öncesinde yani Çanakkale’de bizzat İngiliz generallerin günlüklerine geçmiş olan ‘’biz orada Osmanlılar ile değil Yeşil sarıklılar savaştık ve sanıyorum bu yüzden yenildik.’’ Demiştir. Evet yeşil sarıklılar …
Bu iman aksiyonun Müslüman Türk’ün son hamle ile düşmanın son kale Anadoludan atılması ile düşmandan istiklal bir nebze sağlanmıştı. Son temizlik ise Anadoluda lokal düzeyde ve hatta bazen topyekün soy kırımlara girişen rum,ermeni ve yunan ardıllarınında temizlenmesi ile Anadolu rahat bir nefes almaya başlıyordu. Bu rahatlık ise bizzat Osmanlı bakiyesi topraklarda el üstünde tutulan kürt,ermeni ve hatta laz ve Çerkezlerin isyanları ile bozulacaktı
Son isyanların ise ‘’orantılı güç’’ ile bastırılıyor olmasına karşın bir konu es geçiliyordu :
-    İslam !! …

0 yorum:

Yorum Gönder

Acun'da huzur için ne gereklidir ?