15 Ağustos 2013 Perşembe

MANA,İDRAK VE TÜRKÇÜLÜK

Kendini bilmez üç beş zihniyeti bozuk vatandaş,sözde Türkçülük adına şimdiler ülkücülere laf atma cürreti gösteriyor. Bu cürretin mimarları ''ahlaksız ve ateist'' yaşamları yüzünden ocaklardan atılmış ve kendisine Türk Milliyetçileri arasında yer bulamayınca sözde kendi kağanlığını kuruyor...

Vuruyor ha davula vuruyor evet sesleri çok çıkıyor bunların fakat bunların ağa babalarının nerede ne iş yaptığını sorduğumuzda
ya bira satıyor ya karı satıyor ya dava satıyor olduğunu anlamamız öğrenmemiz zor olmuyor...Bu tipler komünizme düşman olduklarını belirtip zamanın en hızlı komünisleri Tgb'ciler ile fikir birliği yapıyor kürtçülüklerini görmüyor ve yeni nesil moda olan ''Ulusacılcılık'' oyununa dahil oluyor..

Birçoğu henüz reşit olamamış kişilerden kurulu teşkilatlarını öyle bir anlatıyorlar aman Allah'ım sanırsınız Enver Paşa'nın Türkistan Ordu Birliklerinin milisleri bunlar .. Velhasıl Allah'a inanmaktan aciz haşa onun dinine söven bu çakalların ''mefkuresi'' kadar zararlı bildiğimiz komünizme karşıda yine bizler omuz omuza tek saf halinde haykıracağız :
- ALLAH-U EKBER !!..

1980 ve öncesi dönemlerinde kendisini ''şamanist'' olarak adlandıran sözde Türkçü ağabeyleri şimdilerde bunlara TÜRKÇÜLÜK öğretiyor.

Aynı dönemde köşe başlarında sessizce duran bu Beğ kişiler şimdilerde sahneye çıkıyor ve ''İNANÇSIZ'' bir Türkçülük adına İslamın tüm kutsallarına saldıyor peki niçin Türk Türk'ün inancına karışamaz diye çünkü onu ilgilendirmiyormuş.

Oysa bunlar görmez mi acaba Sovyet Rusya devriminde moskoflar ilk önce ''MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN'' dini inancına saldırmıştır .

Onların ateist olması için türlü mezalimi uygulamıştı ee şimdi bunların sanal kağanlıklarında yaptığı sözüm ona milli edebiyat lakırdısı ne olaki ?

Bu er kişiler her sene ATSIZ BEĞ'in mezarına giderde bir fatihayı onun Tanrı Dağından uçmağa varan ruhundan esirger. Çünkü bunlar ATSIZ BEĞ'in yolunda giderler ne yolmuş bu yol çözemedim vallahi ...

Hesaplarında TURAN'dan dem vururlar atarlar tutarlar ve bilgisayarı kapatınca yakarlar sigarayı içerler birayı şarabı yad ederler galizane arnavut,boşnak ve arabı ... Bunların Türkçülük olarak algıladığı birde antropolojik ırkçılık kavramları ve hatta ''kan hassası'' üzerinden dem vurduklar ''Arh+ milliyetçiliği'' vardır ki takdire şayandır.

Bizimde defalarca eleştirdiğimiz hatta yerden yere vurduğumuz bir devşirme sistemine söverler ki akıl almaz ...

Halbuki bu devşirme sistemin bize en büyük hediyesi Mehmet Akif Ersoy Beğ'i görmezler görmez istemezler niçin o bir müslüman o bir arnavuttur aslen etnik olarak . Fakat kavganın tam bu kısmında çöken ''ırk temelli'' Türkçülük anlayışlarının çatırtıları ve enkazı altında bırakmak yinede bizim gönlümüz el vermez .

Tarih tarihte değerlendirilir beyler diyoruz ve balkanlarda halen daha Türkler vardır ve hala birçok bölgesinde Türkçe konuşulmaktadır bu sizin sövdüğünüz Osmanlı eliyle yapılmıştır Osmanoğulları hanedanı tarafından hemide . Bu hanedan bu sistemi ve daha nice devlet geleneğini ardılı olduğu SELÇUKLU DEVLETİNDEN öğrenmişti . Bu tarihi miras kısmen sistematik olarak bozulma eğilimi gösterse nitekim son Osmanlı Padişahına kadar başı dik bir onurlu Türk olgusu mevcuttu. Bu mevcudatın en bariz göstergesi ise türlü hile ile İngiliz oyununa karşı Sultan Vahdettin Mustafa Kemal Paşa'yı Samsuna gönderebilmiş ve İstiklalin ilk teşkil yapılanmasını ve Kazım Karabekir'in son kalan orduyu emrine vermişti.

Velhasıl bu arkadaşlar Türkçülük davasını yanlış anlamakta ısrar etseler dahi içlerinden bir kişiyi kurtarabilir miyiz mantığında olduğumuz için kavgamızın ölçüsü muhakkak bir fikri dinamizme oturmuş bir sistematik Turancılık hıfzısıhhasıdır .

Bu durum bize yinede onları dışlamak yerine defalarca konuşmak gereğini isbat eder. Bu isbatın bir mucibi ve örneği ise yine Ebu Cehil ve Ebu Leheb'e karşı defalarca tebliğde bulunan Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (sav) olacaktı. Bizde yılmadan usanmadan bu arkadaşlara hatta Türkçü bir tabir ile bu andalarımza defalarca İslamiyete sövmenin Türkçülük olmadığını ha keza malesef 21.yy içerisinde halen daha hrıstıyan Türklerede sövgünün mantıksız olduğunu anlatacağız. Bu konuda ise bir mantıksızlık çuvalını nasıl başlarına geçirdiklerini söylemek isteriz bu arkadaşların .


Şimdi bu sözde Türkçüler İslamiyet'in bir arap dini olduğunu defaatle dile getirir Türklerin müslüman olmaması için dil dökerler. Fakat asla ve asla Türklerin bir Hristıyan hatta bir Musevi olmasına bırakınız sövmeyi en ufak bir yergiyi dahi layık görmezler. 

Şimdi bir TURANCI olarak aklıma geliyor bir Türk'ün arap olan bir Peygamber'e vahiy olunan bir dine inanmış olması mı yoksa ''siyonist köpekler'' eliyle tahrif olunan bir tevrata imanı mı yoksa tüm dünyayı kapitalist ve emperyalizmin kan gözyaşı üzerine kurmak istediği Vatikan'ın kendi çıkarlarına alet ettiği yine aslı bozuk incile mi iman etmeleri daha vahim daha içler acısıdır. Ve hani aklımıza gelen yine bununla bitmiyor acaba bu sözde ''sekülerist'' Türkçüler gerçekte Türk'ü İslam'dan kopararak onu inançsız ve şuursuz hümanist değerler safsatası altına gizlenmiş ''üstünsünüz'' diyagramı çerçevesinde ayinleşen toplantılarındaki gerçek maksat bu mudur ?


Türkleri tarihte defalarca ALLAH tarafından gönderilen dinden uzağa düştüğünde hangi tuzaklara düştüğünü görmekteyiz ki en basitten ilahi temellerin sonradan değişsede özü bozulmamış GÖK TÜRK TEK TANRI inancından kopan budist çine katılan uygurların halini görmez mi bunlar ?

Şimdiler daha yeni yeni İSLAM'ı idrak eden Doğu Türkistan'a karşı Çin ne diyor ya budist olun ya ölün ! Ya ateist marksist olun ya ölün ...

Ayrıca Rus Hükümeti ve Çin Hükümeti arasında yıllarca gah ''hrıstıyan oligarşik sömürü'' gah ''ateist ve budist kızıl emperyalizm'' tarafından yok edilmek istenen Turan toprakları bunlar için işgal edilecek bir ''toprak'' olmasına karşın bizim için o coğrafya topyekün bir diriliş namzetinin şuurunda ANADOLU TÜRK BİRLİĞİ sonrasında emperyal güçlere karşı tek cephe halinde cennete dönüştürülecek bir vahadır. Bu cenneti bizler kendimize istediğimiz kadar bize bu yolda yardım edecek tüm mazlum milletler içinde istiyoruz.Mazlum milletleri sömüren onları bir hayvandan farksız gören siyonist tezgaha karşı tek vücut İslam inancı ve Türklük ruhuna has silahlarımızla yekpare gülle olarak inmenin vaktini bekliyor bu bekleyiş sırasında fikrimizin burçlarından seslenmek yerine bizatihi milletimizi bu burçlara yükseltmenin yollarını arıyoruz biiznillah.


Türkçülük sevdamızdan bir an olsun geri hamle yapmadan,Ziya Gökalp'in dediği gibi bizlerede mazlum milletleri müdafaa şuurumuz için gah arap gah kürt diyeceklerdir. Cevabımız o engin bir Türkçü şuurla bezenmiş olan tarihi cevaptır...


''Bana kürt diyen soyca Türk olsa bile aslen piçtir''
(Ziya GÖKALP)

0 yorum:

Yorum Gönder

Acun'da huzur için ne gereklidir ?